• Choco per post

  Bij Choco Atelier kun je een eigen chocoladereep helemaal zelf samenstellen in het online atelier. Je kiest uit 3 smaken heerlijke Belgische Callebaut chocolade. Dat combineer je met de lekkerste noten en fruit en de creatiefste toppings om jouw eigen chocoladereep zo persoonlijk mogelijk te maken. Vervolgens gaan de chocolateliers ermee aan de slag en wordt de reep bij jou of iemand anders thuisbezorgd.

  Niks aan de hand zou ze je denken. Toch wel… Helaas zijn de meeste chocoladerepen kapot als de ontvanger ze uit de verpakking haalt. Hoe dit komt is een raadsel!

  Choco Atelier daagt jou uit om na te denken over een nieuwe verpakking. Wat zijn de nadelen van de verpakking die nu gebruikt wordt? Zou het helpen als je ander materiaal gebruikt? Hoe kun je de schokken opvangen die een chocoladereep krijgt tijdens het bezorgen?

  klik voor details
  /upload/5273.fruitreep2.jpg
  klik voor details
 • Bekijk de inzendingen

  Klik hier om de inzendingen te bekijken. Klik dan op je favoriete inzending en breng een stem uit! Ook kun je de inzending delen via social media, zodat ook anderen erop gaan stemmen.

  Kun je een bepaalde inzending niet meteen vinden? Gebruik dan het zoekveld en vul de naam in van de inzender die je zoekt.

  verder ...
  /img/bekijk-inzendingen.png
  verder ...
 • Dit is Choco Atelier

  Bij choco atelier maken we chocolade met passie. We gebruiken de beste ingrediënten die we maar kunnen vinden, zoals de heerlijke Belgische Callebaut chocolade! Maar ook de lekkerste noten en fruit en de creatiefste toppings om jouw eigen chocoladereep zo persoonlijk mogelijk te maken.

  Je kan je eigen reep helemaal zelf samenstellen in ons online atelier. Vervolgens gaan onze chocoateliers ermee aan de slag en wordt hij bij jou of iemand anders thuisbezorgd. Zo heb je altijd een origineel geschenk voor verjaardagen, sinterklaas, kerst, pasen of wanneer jij het maar nodig hebt!

  klik voor details
  /upload/4387.logo-red.png
  klik voor details
 • Inspiratie: Egg Drop Challenge

  Een ei is mega kwetsbaar. Maar hoe kun je een rauw ei laten vallen zonder het breekt? You tube staat vol met fllmpjes van proefjes die laten zien op welke manieren je een ei kunt inpakken. Wat werkt wel? en wat juist niet?

  Een ei is geen chocoladereep maar het kan je wel inspiratie geven om jouw uitvinding nog beter te maken.

  klik voor details
  klik voor details

Downloads

 • Jouw opdracht met stappenplan