• De klas van de toekomst

  Het klaslokaal is veel veranderd in de afgelopen jaren. Zoek maar eens oude foto’s op van vroeger. Het verschil is enorm! En een klaslokaal zal ook altijd blijven veranderen. Het bedrijf Schelp bouw & interieur vraagt zichzelf af hoe dan...

   

   

  En die vraag stelt Schelp aan jullie door middel van de volgende BrainTrigger opdracht:

   

   

  Ontwerp de schoolklas van de toekomst!

  klik voor details
  /upload/435.front.jpg
  klik voor details
 • Bekijk de inzendingen

  Klik hier om de inzendingen te bekijken. Klik dan op je favoriete inzending en breng een stem uit! Ook kun je de inzending delen via social media, zodat ook anderen erop gaan stemmen.

  Kun je een bepaalde inzending niet meteen vinden? Gebruik dan het zoekveld en vul de naam in van de inzender die je zoekt.

  verder ...
  /img/bekijk-inzendingen.png
  verder ...
 • Schelp Bouw & Interieur BV

  Schelp Bouw & Interieur BV zorgt voor de bouw en afwerking van gebouwen. Hierbij heeft Schelp verschillende slimme oplossingen bedacht om mooie gebouwen te maken. Een plafond dat niet alleen mooi is maar ook geluid absorbeert bijvoorbeeld. Of een systeem waarmee je snel kantoorhokjes kunt maken.

   

  Kijk ook op www.schelpbouw.nl voor meer informatie.

  klik voor details
  /upload/918.logo.gif
  klik voor details
 • Gyproc Trophy

  In 2009 is Schelp Bouw & Interieur genomineerd voor de Gyproc Trophy voor de werkzaamheden aan het Cultureel Centrum den Boogaard te Moergestel.

   

  Zoek maar eens op het internet of je hierover meer informatie kunt vinden. Misschien heb je er iets aan als inspiratie voor de BrainTrigger opdracht!

  klik voor details
  /upload/919.GyprocTrophy-zaal01.jpg
  klik voor details

Downloads

 • Opdrachtdocument "De klas van de toekomst"