• Waar is wat?

  (0 stemmen)

  Onze Opdracht Omschrijving;

   

  Bedenk een vernieuwde manier om de beleving van de activiteiten in de verschillende ruimes aan alle bezoekers van de Hall of Fame door te laten dringen!

  Wij zelf vonden de opdracht in het begin nog al lastig...
  Na goed samen gewerkt te hebben, en genoeg gebrainstormd te hebben kwamen we op een idee. Een VioceOver!

  Mensen die de Hall of Fame niet kennen, willen leren kennen of mensen die er graag eens naar binnen willen maar de weg nog niet kennen, kunnen via one voiceover makkelijk en snel de hele Hall of Fame verkennen. Vanuit je huiskamer!

  Onze voiceover word in het Nederlands en Engels gemaakt. Op aanvraag van nieuwschierige bezoekers uit een ander land die in Nederland op vakantie zijn en graag de Hall of Fame willen bezoeken, word de voiceover in hun taal gemaakt!

  Hall of Fame: voor Jong en Oud, Verliefd of Getrouwd!

  klik voor details
  /upload/1601.halloffame_logo.jpg
  klik voor details
   
 • error

  klik voor details
  /upload/2310.Naamloos.png
  klik voor details
 • Band Boxes!

  Hier zie je een Collage van de band boxes bij de Hall Of Fame!

  Op de eerste foto links zie je een foto die is gemaakt in de grootste bandbox van de Hall Of Fame, hier repeteren wekelijks bands!

  Op de tweede foto rechtsboven zie je een foto die is gemaakt in de kleine bandbox van de Hall Of Fame, iets minder groot maar natuurlijk niet te min! Ook hier zitten wekelijks bands!

   

  Op de derde foto rechtsonder zie je een foto die is gemaakt in de grote box, daarin staat een bank om even lekker te relaxen en even een pauze te houden. Ook handig om even iets te drinken als je moet zingen, anders krijg je een droge keel!

  klik voor details
  /upload/2068.Braintrigger Blackboxes.png
  klik voor details
 • Skate Ramps!

  Hier hebben wij een collage gemaakt van de Skate Ramps van de Hall Of Fame!

  De grote foto en de eerste kleine foto rechtsboven zijn genomen in de SkatePool van de Hall Of Fame, hier worden situaties nagebootst van de straat. Prima plek en uitvinding om jongeren van de straat te halen, en zo zorgen ze niet voor overlast!

  De kleine foto's op de onderste rij, en de kleine foto de 2de van rechtsboven, zijn genomen in het SkatePark van de Hall Of Fame, hier kun je van hoge ramps af gaan en tricks proberen!

  Vergeet je je helm en bescherming niet ?!

  klik voor details
  /upload/2069.Collage ramps.png
  klik voor details
 • Overige foto's.

  Op deze foto's zie je (op de eerste foto linksboven) het SkateCafé, hier kun je tijdens het skaten even rusten en wat drinken, en natuurlijk bijkletsen!

  Op de 2de foto, zie je de Zaal, hier worden regelmatig optredens gegeven, of bijvoorbeeld een thema-avond! Nieuwschierig? Ga langs bij de Hall of Fame en neem een folder mee van wat er allemaal op welke dag & tijd te doen is bij de Hall of Fame!

  Op de 3de foto is nog een keer de plattegrond, onder een ander kopje die je het hele stappeplan! Neem een kijkje!

  En natuurlijk niet te ontbreken, het Hall Of Fame logo !

  klik voor details
  /upload/2070.Collage Hall of Fame Algemeen.png
  klik voor details
 • Stap 1!

  Een stappenplan vanuit de ingang.

  Je loopt de Hall of Fame binnen en dan:


  (aan de rechtse kant) de Foyer - er hangt een gezellige sfeer, er komen veel mensen en het is een sociale ruimte. Gezellig met leuke tuinbankjes en een bar en uiteraard muziek!


  (aan de linkse kant) de Multi Functionele Ruimte - dit zijn de ruimtes waar een band repeteert. Je kunt er zingen en muziek maken, gezellig voor een nieuwe band!


  (recht vooruit) de Zaal - deze zaal word voornamelijk gebruikt voor onder andere optredens, thema avonden, muziek en als een plek waar mensen samen komen om een relaxt avondje met muziek te hebben!

   

  Als je in de gang verder loopt dan:


  (aan de rechtse kant via de 'rookruimte') de Skatepool - een iets andere ruimte voor skaters dan het Skatepark. In de Skatepool worden elementen van de straat terug gebracht in ramps, zo blijven jongeren die liever buiten skaten veilig binnen en zijn niemand tot last.


  (verder in de gang aan de linkse kant) het Skatepark -

  het kan hier wel eens druk zijn met al die jongeren die hier willen skaten. Het is er natuurlijk altijd gezellig en leuk om een keer met je vrienden te skaten.

   

  (een paar stappen verder aan de rechtse kant) het Skatecafé/Kantine - als je moe bent van het skaten kun je in het Skate café even tot rust komen en lekker iets drinken. Even bijkletsen met vrienden kan natuurlijk ook!


  (verder in de gang aan de rechtse kant) de Patio - ook een soort kantine, maar hier komen ook wel eens de bandleden langs!


  (aan het einde van de gang recht vooruit) Workshops en Kantoorruimtes - hier worden workshops gegeven en zijn de mensen die bij de Hall of Fame werken soms druk bezig om aanvragen te controleren en verwerken, niet gillen in deze gang dus!

   

  En dan de laatste ruimte:


  (links van de kantoorruimtes) de Danszaal - hier word volop gedanst op Hip Hop, Breakdance en Pop! Zin om te dansen? Schrijf je hiervoor in!

  klik voor details
  /upload/1988.plattegrond hall of fame.jpg
  klik voor details
 • Onze Poster!

  Om ons idee bij de mensen die gewoon in de stad of op straat lopen duidelijk te maken, hebben wij deze poster gemaakt dat over ons idee gaat!

  klik voor details
  /upload/2016.Poster.png
  klik voor details