Braintrigger ›› Opdrachten ›› Design ›› Gameroom
 • Gameroom

  De Kennismakerij (onderdeel van de bibliotheek) merkt dat jongeren minder makkelijk naar de bibliotheek komen dan kinderen of volwassenen. In de LocHal willen ze daarom onder andere de Gameroom inrichten, zodat jongeren zich beter thuisvoelen.Dat doen ze met onder andere met een Gameroom.

  De Kennismakerij daagt jou uit om mee te denken over het concept van de Gameroom. Wat zorgt ervoor dat jongeren wél naar de Gameroom en de Bibliotheek komen?

  Jouw opdracht
  Werk een idee uit voor de Gameroom dat aanslaat bij jongeren van 10 t/m 17 jaar. Dat mag vanalles zijn! Van een game ontwikkelen tot het ontwerp van de ideale gamestoel. Van een ontwerp voor de inrichting van de Gameroom tot een blokkenschema met het weekprogramma.

  klik voor details
  /upload/5258.gameroom.jpg
  klik voor details
 • Bekijk de inzendingen

  Klik hier om de inzendingen te bekijken. Klik dan op je favoriete inzending en breng een stem uit! Ook kun je de inzending delen via social media, zodat ook anderen erop gaan stemmen.

  Kun je een bepaalde inzending niet meteen vinden? Gebruik dan het zoekveld en vul de naam in van de inzender die je zoekt.

  verder ...
  /img/bekijk-inzendingen.png
  verder ...
 • Filmpje over de kennismakerij!

  klik voor details
  klik voor details
 • 3d schetsen voor de Gameroom

  Deze schetsen zijn gemaakt door een interieurarchitect. Ook al staat het ontwerp vast je kunt je er nog vanalles bij bedenken.

  De ruimte is ongeveer zo groot als een klein klaslokaal, zeg maar 8x8 meter.

  klik voor details
  /upload/4377.gameroomAXO.jpg
  klik voor details

Downloads

 • Wat doet de kennismakerij?

  Een digitaal boekje, vol met illustraties, laat je zien wat de kennismakerij allemaal doet en heeft gedaan.

 • Jouw opdracht met stappenplan