• Best Game Room Ever

  (36 stemmen)
  School: Sint Odulphuslyceum

  Kom lekker gamen in onze gameroom! 

  Wij hebben genoeg ideeën om deze gameroom de beste gameroom te laten worden. 

  Als je op onze gameroom stemt en we winnen, komen er ideeën zoals een simulator, vr, airhockeytafels en playstation's 4 in de gameroom. Je kunt lekker comfortabel zitten op banken, mega zitzakken en poefjes. Spellen zoals Fortnite, Fifa, Call of Duty en nog veel meer. 

  Speciaal in onze gameroom:

  Beleef spellen zoals Fortnite beter dan ooit! In Vr lijkt het alsof je echt in het spel zit!

  Ook speciaal in onze gameroom:

  Beleef films spannender dan ooit! Maak spannende avonturen mee, alsof je er zelf in zit!

  Ons kassa-idee:

  Bij onze kassa kan je munten kopen voor de speciale air-hockey tafels en je films en spellen kiezen voor in vr of de simulator!

  klik voor details
  /upload/5553.unnamed (2).jpg
  klik voor details
   
 • Kassa systeem

  In onze game room willen we een speciaal en handig kassa systeem neerzetten. Om te zorgen dat je geen ruzie krijgt bij bijvoorbeeld de airhockeytafels. Doordat je een muntje koopt heb je recht op de tafel. Als je een muntje koopt geef je een tijd aan wanneer je wilt. Zo is de tafel voor jou gereserveerd.Een potje op de airhockeytafel duurt 3 minuten. De kassa staat centraal in het midden van de game room. Dit is om te zorgen dat alles overzichtelijk blijft in de game room. Het toezicht is hierdoor veel makkelijker. Bij deze kassa worden ook de tijden bijgehouden voor de mensen die in de Simulator zitten of een potje airhockey aan het spelen zijn.  

  klik voor details
  klik voor details
 • Wat te doen voor jonge bezoekers?

  Jonge bezoekers zijn gewoon welkom in onze game room. Ze kunnen gewoon deelnemen aan bijvoorbeeld de simulator of een VR spel. Voor deze kinderen hebben we ongeveer hetzelfde aanbod spellen maar dan kindvriendelijker. Zo hoeven jongere kinderen niet achter te blijven als hun oudere broer of zus even naar de game room wil.

  klik voor details
  klik voor details