Braintrigger ›› Opdrachten ›› Design ›› Gameroom ›› Inzendingen ›› gameroom
 • gameroom

  (44 stemmen)
  School: Odulphus

  Hallo wij zijn Emiel van Gool, Joris de Louw, Loran Schoonderwoerd en Morris Huijbregts van het Odulphus lyceum uit H2E

   

   

  klik voor details
  /upload/5557.gaming_icon_0.png
  klik voor details
   
 • De cirkel (de grote kamer)

  De cirkel willen wij donkergrijs maken met lichtblauwe lijnen die licht geven. Voor de vloer willen wij net zo'n vloer maken die je ook in bioscoopzalen ziet. Als je naar boven kijkt zie je dat we hebben gekozen voor poly art gemaakt van schuim.

  Poly art is een style waarbij er allemaal driehoeken uitsteken in allemaal kleuren voor een 3D effect. Wij willen alleen het echt 3D maken en voor de kleuren willen we grijs, donkergrijs, blauw en paars. De reden waarom we voor schuim hebben gekozen is omdat dat het geluid in de cirkel dempt.

  In de cirkel komen 5 televisies te staan met twee Xboxen, twee Playstations 4 en een Nintendo switch. De xboxen en playstations worden voorzien van vier controllers. 

  klik voor details
  klik voor details
 • Games

  Ons idee is om alle games online te kopen en downloaden (Dit kan via steam, E-shop, playstation-store en die van de Xbox. Wij hebben voor deze keuze gekozen om te verkomen dat mesnen de games zoude kunnen stelen.

  Ook willene we dat meerendeel van de games aan deze twee eisen voldoet:

  1. Niet hogere pegi dan 12

  2. je kunt het met meerdere spelen

  Niet hoger dan pegi 12 is omdat er hoogswaarschijnlijk ook kinderen van 9 binnen komen, EN het is natuurlijk niet de bedoeling dat die opeens "Untill dawn" of "Call of duty WWII" gaan spelen.

  De reden achter dat we willen dat je met meerdere spelers kan spelen is omdat de nieuwe bibliotheek niks voor de de KENNISMAKKERIJ gaat hetet!!

  klik voor details
  klik voor details
 • De kleine hokjes

  In de kleine hoksjes zal er overal een andere console te vinden zijn.

  een PC, een playstation 4, een xbox en een Nintendo switch.

  In deze kamertjes kun je alleen of met z'n tweeën samen gamen. 

  Dit houd dus in dat er in elk hokje twee consoles komen (op de PC en Nintendo Switch na). Als muur willen wij geribbelde blokken van 30 bij 30 cm om een beter beeld hiervan te krijgen kun je kijken naar een filmpje van Markeplier.

  klik voor details
  klik voor details