• Het Glamourhuis

  (29 stemmen)

  Het Glamour Huis

  Dit is het huis van de toekomst, omdat het heel groot is en je er heel fijn en makkelijk in kunt leven. Het ziet er mooi en leuk uit en heeft veel speciale en luxe dingen. Omdat het huis luxe en glamour heeft, hebben we het Glamourhuis genoemd.

  Lichtkoepels

  Het huis is heel erg licht, waardoor het bijna lijkt alsof je buiten bent. We hebben hiervoor lichtkoepels gemaakt. Alle lichten in het huis worden door een computer geregeld op het donkerder worden buiten.

  De lift en een roltrap

  In het huis zijn een lift en een roltrap met 1 rol die 2 kanten op kan. Makkelijk voor als je moe bent of als je niet meer goed de trap op kunt

   

  Het afval

  Al het afval komt in een garage onder de grond. Via een buis gaat het afval naar een plek waar al het afval samenkomt. Het afval wordt ook automatisch gesorteerd, dit hoef je niet meer zelf te doen.

   

  De computer

  De computer is belangrijk in het huis. Via de computer kun je zelfs een ontbijtje bestellen, dan hoef je niet meer zelf boterhammen te smeren. Natuurlijk kun je ook andere dingen bestellen via de computer.

   

  De w.c.

  Een w.c. is niet zo mooi en kan ook stinken, daarom verdwijnt hij in de grond door op een knopje te drukken. En als je de w.c. nodig hebt, druk je op het knopje en komt hij weer tevoorschijn.

   

  Foto's komen nog!

  klik voor details
  /upload/2310.DSC00326.JPG
  klik voor details
   
 • Presentatie van het Glamourhuis

  Bekijk hier het Glamourhuis!

  klik voor details
  klik voor details
 • Hoe we zijn begonnen

  Eerst hebben we een bouwplaats bezocht en een introductie gekregen. Daarna hebben we overlegd wat we heel belangrijk vonden in ons huis. Toen gingen we een plattegrond tekenen.

  Daarna zijn we het huis gaan bouwen van hout en kleine doosjes. En voor de inrichting hebben we stofjes, papier en glitter gebruikt!

  klik voor details
  /upload/2807.DSC00294.JPG
  klik voor details
 • Luxe in het Glamourhuis

  Een huis met veel licht door lichtkoepels, een lift, een roltrap, ondergrondse garage met afvalverwerking, een speciale w.c. en allerlei dingen op bestelling!

  klik voor details
  /upload/2809.DSC00327.JPG
  klik voor details
 • Stem op het Glamourhuis!

  Wij vinden het huis echt cool! Vind jij dat ook??

  klik voor details
  /upload/2810.stem.png
  klik voor details