• Milieu voor het leven!!!

  (412 stemmen)

  Ons huis van de toekomst kan bijna overal staan!! Het is vooral gebouwd om zoveel mogelijk onafhankelijk te zijn van stroom en gas. Het huis is best luxe en groot en biedt ruimte voor ca 6-8 personen.

  In de achtermuur en 1 zij muur zijn ramen gepland voor lichtinval in het hele huis.

  De andere muur heeft geen ramen vanwege de isolatie maar ook omdat er dan een zelfde huis naast kan staan.

  Op het dak is een zwembad aanwezig.

  klik voor details
  /upload/2552.DSC_5709.JPG
  klik voor details
   
 • Milieu voor het leven!!!

  Op onderstaand overzicht kun je zien wat er allemaal in het huis zit en welke natuurlijke hulpbronnen we gebruiken, waardoor het huis voor het grootste deel zelfvoorzienend is!

  Het huis staat op een fundering van gewapend beton. Via

  een warmwaterpomp-installatie word er aardwarmte gebruikt in de winterperiode en terug gepompt koudwater opgehaald in de zomerperiode.

  Zonnecellen voor stroom.

  Zonnebuizen voor warmwater en het zwembad.

  Windmolens voor stroom.

  Voor het vieze rioolwater is een speciaal biologisch filter in de tuin gepland (helophytenfilter); hierdoor hoeft dit huis niet op het riool te worden aangesloten.

  Als er niet genoeg zon en/of wind is kan de speksteenkachel (hout verbranden) voor warmwater zorgen EN voor de verwarming.

  Het zwembad boven op het huis is fijn om te zwemmen maar vangt ook regenwater op, dit water wordt gebruikt om de wc door te spoelen.

  klik voor details
  /upload/2890.DSC_5719.JPG
  klik voor details
 • Een fijn huis om in te leven

  Het is een fijn huis om in te wonen, je hebt alles bij de hand en hoeft niet bang te zijn dat je in de kou komt. Je kunt lekker zwemmen en spelen in de grote tuin.

  klik voor details
  /upload/2891.DSC_5717.JPG
  klik voor details
 • Plattegrond begane grond

  We hebben een grote televisie en zitruimte met de speksteenkachel. Daarnaast een eettafel. Dan naast de tv ruimte een keuken met super snelle aparatuur waardoor alles snel klaar is. En daarnaast een wc. Daarnaast een gardarobe met een trap naar de eerste verdieping. 

  klik voor details
  /upload/2895.DSC_5725.JPG
  klik voor details
 • Plattegrond 1e verdieping

  We hebben rechts in de hoek een grote badkamer. Daaronder een grote kamer voor de grote mensen. Daarnaast een gang waar je zelf dingen in kan plaatsen en daarin een kamer waar klerenkasten staan en een trap; naast de trap is een railing, waardoor je naar beneden kunt kijken. Daarnaast een berging en boven de berging drie slaapkamers met stapelbedden en een klein halletje voor de kinderen. 

  klik voor details
  /upload/2896.DSC_5733.JPG
  klik voor details