• Sterk staaltje

  Van Schijndel Metaal werkt het meest voor bedrijven die onderdelen of complete machines en apparaten nodig hebben. Bijvoorbeeld de frisdrank- of snoepautomaat bij jouw op school. Of de kast die om je computer zit. Maar ze bedenken ook producten voor in huis of om kado te geven. En daar kunnen ze jouw hulp goed bij gebruiken!

  Jouw opdracht:

  Van Schijndel Metaal daagt jou uit om een product te ontwerpen van plaatstaal. Dit product is bedoeld om aan iemand kado te geven. Jij gaat dus bedenken aan wie je jouw product kado wilt geven. En natuurlijk ook wat voor product het wordt en hoe dit eruit ziet.

  klik voor details
  /upload/5663.lassen3 kopie.jpg
  klik voor details
 • Bekijk de inzendingen

  Klik hier om de inzendingen te bekijken. Klik dan op je favoriete inzending en breng een stem uit! Ook kun je de inzending delen via social media, zodat ook anderen erop gaan stemmen.

  Kun je een bepaalde inzending niet meteen vinden? Gebruik dan het zoekveld en vul de naam in van de inzender die je zoekt.

  verder ...
  /img/bekijk-inzendingen.png
  verder ...
 • Van Schijndel Metaal

  Van Schijndel Metaal is al meer dan tachtig jaar expert in het bewerken van aluminium, plaatstaal en rvs. Ze bewerken niet alleen metaal maar kunnen het ook lasersnijden en poederlakken. Het ontwerpen van producten of onderdelen (engineering) en het in elkaar zetten (assemblage) van machines en apparaten hoort bij de expertise van Van Schijndel Metaal.

   

  Van Schijndel Metaal werkt het meest voor bedrijven die onderdelen of complete machines en apparaten nodig hebben. Maar ze bedenken ook producten voor in huis of om kado te geven. Zo hebben ze een sleutelkapstok ontworpen met de skyline van Dongen. Deze wordt nu verkocht bij het VVV kantoor in Dongen!

  klik voor details
  /upload/4990.logo_van_schijndel copy.png
  klik voor details
 • Bedrijfsvideo Van Schijndel Metaal

  Kun je niet wachten tot je op bezoek gaat bij Van Schijndel? Of wil je weer even terugkijken hoe ze daar ook alweer werken? Check dan deze bedrijfsvideo!

  klik voor details
  klik voor details
 • Handboek Constructief meedenken van Kepser

  De maakbaarheid van constructies vergroten? De kostprijs verlagen? Ons handboek ‘Constructief meedenken’ staat boordevol tips, trucs en praktische aanwijzingen om slimmer met plaatwerkconstructies om te gaan. Een absolute must voor constructeurs, engineers, ontwikkelaars, adviseurs en inkopers van plaatwerk.

   

  Het handboek kun je hier downloaden.

  klik voor details
  /upload/5079.IMG_8044.JPG
  klik voor details
 • Heb je vragen?

  Heb je vragen aan Van Schijndel Metaal over de opdracht of over jouw ontwerp? Dan kun je ze stellen via info@vanschijndelmetaal.nl

  Tip: je kunt ook eerst kijken in de bijgevoegde pdf met Do's and Dont's.

  klik voor details
  /upload/5080.IMG_8041 (1).JPG
  klik voor details

Downloads

 • Do's & Don'ts met plaatstaal

  Er is heel veel mogelijk met plaatstaal. En er is ook heel veel onmogelijk met plaatstaal. We denken natuurlijk liever in mogelijkheden. Dus verzin eerst wat voor product je wilt maken en ga dan kijken hoe je het zo kunt aanpassen dat het past binnen de mogelijkheden van plaatstaal.

 • Jouw opdracht met stappenplan