• Afval mag gewoon op straat

  Stiels daagt jou uit om straatmeubilair vorm te geven. Niet met nieuw materiaal, maar met gebruikte spullen. Dus nu mag het afval wél een keertje op straat!

   

  Jouw opdracht

  Ontwerp mooi straatmeubilair, (gedeeltelijk) gemaakt van kapotte of afgedankte materialen. Kun jij bijvoorbeeld bedenken hoe je van oude fietsen een mooie, sterke tafel voor in het park maakt? Of maak je van oude stoeptegels juist een bankje? Of gebruik je liever standaardmateriaal dat een reststof is van een fabriek? Alles mag!

  klik voor details
  /upload/5239.garbagechair.jpg
  klik voor details
 • Bekijk de inzendingen

  Klik hier om de inzendingen te bekijken. Klik dan op je favoriete inzending en breng een stem uit! Ook kun je de inzending delen via social media, zodat ook anderen erop gaan stemmen.

  Kun je een bepaalde inzending niet meteen vinden? Gebruik dan het zoekveld en vul de naam in van de inzender die je zoekt.

  verder ...
  /img/bekijk-inzendingen.png
  verder ...
 • Filmpje over circulaire economie

  Dit filmpje legt heel goed uit waarom we moeten zorgen dat we alle grondstoffen hergebruiken. Dus: leef je uit en ontwerp jouw circulair straatmeubilair!

  klik voor details
  klik voor details
 • BanQ van Stiels

  Een duurzame bank met vele gezichten. De rugleuning en armleggers kunnen optioneel worden toegevoegd.

  Daarnaast worden maar twee materialen toegepast: staal en hout. Alle onderdelen zijn eenvoudig uit elkaar te halen en te hergebruiken.

  Een fantastisch product! Alleen ehhh... was het maar gemaakt van afval... Dat kun jij nóg beter dus!

  klik voor details
  /upload/4359.banq.jpg
  klik voor details
 • Stiels Straatmeubilair

  Stiels levert een bijdrage aan een duurzame en leefbare buitenruimte met hoogwaardig straatmeubilair. We zijn sterk in maatwerk, maar leveren ook prachtige standaardproducten.Stiels werkt aan steeds betere oplossingen om ook bestaand straatmeubilair een nieuw leven te geven. Bij productie en beheer wil Stiels het werk zoveel mogelijk passend maken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, zodat zij hun mogelijkheden maximaal kunnen inzetten.

  Stiels levert daarmee daadwerkelijk invulling aan de begrippen circulaire economie en inclusief ondernemerschap.

  klik voor details
  /upload/4331.logo-stiels.jpg
  klik voor details

Downloads

 • De opdracht en Het stappenplan

  Download hier de opdracht en het stappenplan dat je helpt van idee tot presentatie.

Links