• M.M.E. Magische Magneet Energie

  (38 stemmen)

  Tien kleine magneten zitten in een rondje. Je hebt 2 van die rondjes nodig. Op een  van de rondjes zit de Noordpool op de bovenkant van de magneten. Bij de andere de Zuidpool. Je pakt de cirkel met de Noordpool die breng je langzaam naar de Zuidpool toe. Zodra je merkt dat de magneet gaat afweren, geef je een draai aan de Noordpool. De Noordpool gaat dan steeds sneller draaien en dit wekt dan energie op. Die energie gaat via een buisje naar een kist en daar word de energie bewaard.

  klik voor details
  /upload/2577.350709 (1).jpg
  klik voor details
   
 • Stem op ons

  Zou u alstublieft op ons willen stemmen? Dat zouden wij erg waarderen. Want ons doel van stemmen is 50 stemmen. Als u stemt heel erg bedankt, zou u dan ook met uw andere @mails willen stemmen. Maar stem wel op het idee dat u het beste vind.

  klik voor details
  /upload/2959.dankjewel-smilies.jpg
  klik voor details
 • Het prototype

  Wij hebben het prototype zo gemaakt: eerst gingen wij een doos beplakken en een gat erin maken. Daarna gingen wij een buis in het gat doen en aan die buis zat een rondje waarop kleine kurkjes (als magneten) op zaten. Daarna gingen wij nog zo een rondje maken voor het bovenste rondje die kan rusten op de buis terwijl die aan het draaien is.         

  klik voor details
  /upload/2965.paind magneten.png
  klik voor details
 • youri, bebelie en nancy

  Hoi ik ben youri en ik ben 11 jaar. Heey ik ben nancy en ik ben 12 jaar. Hallo ik ben bebelie en ik ben 12 jaar.

  Wij, de makers van de M.M.E. zijn blij dat we dit idee hebben gekozen omdat het nog niet bestaat en omdat je hierdoor energie op een groene manier kan opwekken en dus minder stroom gebruikt. Hier komt nog 1 keer de vraag: zou u alstublieft op ons stemmen? Dat zouden we erg waarderen. Alvast bedankt!

  klik voor details
  klik voor details
 • doorgaan

  Helaas hebben wij het niet gehaald maar gaat de energie tegel naar de energie markt. maar wij gaan door om te zorgen dat de energie tegel wint want wij gunnen hun het heel erg succses het energie tegel team. Win, win en nog eens win!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  klik voor details
  klik voor details