• Clean Cinema

  Pathé daagt je uit om na te denken over het opruimen van het afval dat bezoekers achterlaten wanneer ze in de bioscoop zitten. Wat voor afval wordt er eigenlijk achtergelaten? Waarom doen mensen dat? En hoe kan dit worden voorkomen of opgelost? Wat zou jij kunnen bedenken, zodat er geen rommel meer achterblijft in de zaal?

  Jouw opdracht
  Bedenk een manier om het afvalprobleem in de bioscoopzaal te lijf te gaan. Zorg voor een Clean Cinema!

   

  klik voor details
  /upload/5807.cleancinema.jpg
  klik voor details
 • Bekijk de inzendingen

  Klik hier om de inzendingen te bekijken. Klik dan op je favoriete inzending en breng een stem uit! Ook kun je de inzending delen via social media, zodat ook anderen erop gaan stemmen.

  Kun je een bepaalde inzending niet meteen vinden? Gebruik dan het zoekveld en vul de naam in van de inzender die je zoekt.

  verder ...
  /img/bekijk-inzendingen.png
  verder ...
 • Over Pathé

  Pathé bestaat inmiddels al 100 jaar. Het is gestart door 2 broers in Frankrijk die vanaf het begin alles zelf hebben bedacht, opgebouwd en ontwikkeld. Inmiddels is Pathé al 25 jaar dé bioscoop in Frankrijk, maar ook in Nederland. Hier worden o.a. kinderfilms, avonturenfilms, komische films, thrillers en 3D-films gedraaid. Pathé is met 28 vestigingen een van de grootste bioscoopbedrijven van Nederland en is ook al 11 jaar in Tilburg gevestigd. Je bent er waarschijnlijk zelf ook wel eens geweest voor een film met familie of vrienden.

  klik voor details
  /upload/5274.pathe tilburg.jpg
  klik voor details
 • 10 irritaties in de bioscoop

  Herken jij ze? Zorg dat jouw oplossing voor een Clean Cinema deze irritaties voorkomt of zéker niet versterkt!

  klik voor details
  klik voor details
 • Met dank aan Pathé Tilburg

  Pathé is één van de bedrijven die graag meewerkt aan nieuwe dingen. Zoals ook het inspireren van scholieren om met challenges aan de slag te gaan!

  klik voor details
  /upload/5276.Pathe.png
  klik voor details

Downloads

 • Stappenplan

  Met dit stappenplan kom jij met het beste idee voor een Clean Ciema. Download de .pdf!