• Glasconcert

  Bedenk hoe bezoekers lege glazen op een leuke en gemakkelijke manier kunnen inleveren tijdens drukke dance events of concerten.

  klik voor details
  /upload/1543.glas.jpg
  klik voor details
 • Bekijk de inzendingen

  Klik hier om de inzendingen te bekijken. Klik dan op je favoriete inzending en breng een stem uit! Ook kun je de inzending delen via social media, zodat ook anderen erop gaan stemmen.

  Kun je een bepaalde inzending niet meteen vinden? Gebruik dan het zoekveld en vul de naam in van de inzender die je zoekt.

  verder ...
  /img/bekijk-inzendingen.png
  verder ...
 • Dansen in 013

  Een kwart miljoen bezoekers per jaar! En die willen allemaal wat drinken als ze van hun favoriete muziek genieten. Maar naar de bar lopen om een leeg glas of beker terug te brengen is minder leuk!

  klik voor details
  /upload/1942.013_dansen.jpg
  klik voor details
 • Concerten

  Voor wie is jouw oplossing het meest geschikt? Voor het dancepubliek: iets jongere mensen van (18-40 jaar) die vaak wild bewegen op de klanken van een DJ. Of voor concertpubliek, publiek dat vaak wat rustiger is en soms ook wat ouder is (18 tot ongeveer 60 jaar)?

  klik voor details
  /upload/1943.Dommelsch zaal 013 - foto Patrick Spruytenburg - 002.JPG
  klik voor details
 • Holle Bolle Gijs

  Kinderen in De Efteling stoppen hun afval maar wat graag in de mond van Holle Bolle Gijs als hij roept ‘Papier hier!’ en ‘Dank u wel’.

  klik voor details
  /upload/1944.efteling.jpg
  klik voor details
 • Blikvanger

  Een ander mooi voorbeeld is de ‘blikvanger’ die je langs wegen wel eens ziet. Automobilisten en fietsers vinden het een sport om hun afval al rijdend in het netje te mikken!

  klik voor details
  /upload/1945.snelweg.jpg
  klik voor details
 • Mogelijk gemaakt door

  Dit project is mogelijk gemaakt door Platform Promotie Techniek Midden-Brabant.

  klik voor details
  /upload/1958.pptmb-logo.jpg
  klik voor details

Downloads

 • Download hier het stappenplan

  Donload hier het .pdf document met daarin de uitgebreide omschrijving van de opdracht en het stappenplan om tot jouw eigen oplossing te komen.