• Snoeihout tot kilowatt

  Biomassa Stroomlijn is een 100% dochteronderneming van de van Gansewinkel Groep  (www.vangansewinkel.eu) en heeft als hoofdactiviteit: de inname, bewerking, op- en overslag en het transport van (vers)hout ten behoeve van energiecentrales.

   

  Het hout wordt verkleind en zal daarna fungeren als brandstof voor energiecentrales. Biomassa Stroomlijn zorgt voor de logistiek en kwaliteitscontrole tussen enerzijds gemeentes, groenaannemers, rooibedrijven en groenrecyclingbedrijven en anderzijds de energiecentrales.

  Het bedrijf zorgt ervoor dat nieuw leven wordt geblazen in vershout. Hout dat normaliter achterblijft in het bos krijgt zo een nieuwe kans en is daarnaast ook nog eens CO2-neutraal.

  Biomassa Stroomlijn vraagt jullie om een oplossing om snoeihoutafval van woonhuizen op een efficiënte manier in te zamelen. Graag ontvangen we jullie input voor een beter milieu!

  Bron: www.biomassastroomlijn.nl

  klik voor details
  /upload/17.logo_biomassastroomlijn.jpg
  klik voor details
 • Bekijk de inzendingen

  Klik hier om de inzendingen te bekijken. Klik dan op je favoriete inzending en breng een stem uit! Ook kun je de inzending delen via social media, zodat ook anderen erop gaan stemmen.

  Kun je een bepaalde inzending niet meteen vinden? Gebruik dan het zoekveld en vul de naam in van de inzender die je zoekt.

  verder ...
  /img/bekijk-inzendingen.png
  verder ...
 • Biomassa Stroomlijn

  klik voor details
  /upload/42.links.jpg
  klik voor details
 • Downloads

  klik voor details
  /upload/43.top04.jpg
  klik voor details

Downloads

 • Docentenhandleiding

 • Leerlinghandleiding

  Opdracht Biomassa Stroomlijn: Van snoeihoud naar Kilowatt - leerling