• Space lide van Doren project

  (7 stemmen)

  Wij hebben verschillende ideeën bij het project bedacht, zoals zonne-energie en het gebruik van windkracht. Hij wekt tijdens het rijden door de wielen energie op en tjdens het rijden in de avond zetten we de dynamo's aan en die geven licht zo wekken wij de energie op. Wij zijn zo energiezuinig dat we ook windmolens gemaakt hebben.

  Vrijdag 10 december

  Vandaag kwamen er mensen van de van Doren groep langs en ook een journalist en een fotograaf van bn destem. Wij hadden 2 vragen. Vraag 1: Wat is het schoonste om de kar naar boven te laten gaan. Vraag 2: Wat is de zuinigste energie. Van die vragen waar wij antwoord op hebben gekregen hebben we goed geprofiteerd. We dachten na over we het gingen aanpakken en kwamen er ook uit. We haddne bedacht om de kar met een trekhaak mee naar boven te nemen. De zuinigste en energie is zonne energie. Verder die dag gingen we verder met ons project, de knutsellaars (Stefan, Willem en Senne) gingne verder met knutselen en hadden wind molens gemaakt. De tekenaars (Mike en Tjeu) gingen de binnenkant van alle projecten tekenen. Het was lang werken maar ze zijn uiteindelijk mooi geworden.

  Maandag 13 december

  We gingen weer aan het werk aan ons project. We hebben niet veel bijgebouwd en ook niet veel getekend. We waren op zoek naar onze foto bij bn destem op internet. Twee ideeën van ons stonden in de krant. We hebben die dag vooral gezocht naar de foto, het duurde even maar we hebben hem uiteindelijk gevonden.

  Donderdag 16 december

  We gingen weer vroeg aan het werk, we hadden nog niet veel gedaan. Stefan had kerstversiering meegenomen voor de achtbaan en we gingen de achtbaan versieren. Senne had een hoop glitters laten vallen, deze moesten allemaal opruimd worden. Stefan ging verder met knutselen aan de achtbaan en Mike is bezig geweest met het verslag.

  Vrijdag 17 december

  Alle glitters werden van de achtbaan afgehaald. Deze dag mochten we uiteindelijk niet verder werken dus konde we niet verder werken.

  klik voor details
  /upload/274.100_1445.jpg
  klik voor details