• Elektrisch op vakantie

  Citroen Bertens uit Tilburg en Oisterwijk vraagt jullie na te denken over hoe je met een elektrische auto op vakantie kunt.

  klik voor details
  /upload/288.Voorpagina.jpg
  klik voor details
 • Bekijk de inzendingen

  Klik hier om de inzendingen te bekijken. Klik dan op je favoriete inzending en breng een stem uit! Ook kun je de inzending delen via social media, zodat ook anderen erop gaan stemmen.

  Kun je een bepaalde inzending niet meteen vinden? Gebruik dan het zoekveld en vul de naam in van de inzender die je zoekt.

  verder ...
  /img/bekijk-inzendingen.png
  verder ...
 • Citroën Bertens

  GOEDBETERBERTENS

   

  De Citroën Bertens garage bevindt zich in Tilburg en Oisterwijk en is al ruim 30 jaar actief. Zij zorgen ervoor dat de klant altijd tevreden is met de auto's die gekocht worden bij Bertens.

  klik voor details
  /upload/570.goedbeterbertens.png
  klik voor details
 • Citroën Revolte

  De Citroën Revolte is de stadse hybride auto van Citroën. Hij is gebasseerd op de Citroën 2CV (de Eend) en is totaal anders dan alle andere auto's. Zo heeft deze deuren die andersom opengaan, zonnepanelen in het dak en een interieur waarbij iedereen gezellig om elkaar heen zit.

   

  Hij is nog niet te koop maar wie weet dat deze binnenkort verkrijgbaar is?!

  klik voor details
  /upload/569.Revolte.jpg
  klik voor details
 • Elektrische kart

  In dit filmpje zie je de kracht van elektrische voertuigen. Deze kart heeft een elektromotor van 70.000 Watt!! Dit is 50x sterker dan de stofzuiger bij jou thuis!

   

  Je ziet hoe snel deze kart is. Elektrische auto's zijn dus helemaal niet langzaam! ;)

  klik voor details
  {"preview":"","src":"\/upload\/571.Electric_go_kart.flv","width":"100%","height":"100%"}
  klik voor details
 • Leerbedrijf van het jaar 2009

  Citroën Bertens is in de categorie personenauto's verkozen tot beste leerbedrijven van 2009. Citroën Bertens is daarmee een boegbeeld op het gebied van praktijkleren en investeren in vakmanschap.

   

  Citroën Bertens uit Tilburg, winnaar in de categorie personenauto, werkt volgens de jury vanuit een duidelijke filosofie, waarbij de mens voorop staat: "Bertens geeft mensen een kans, uitgaande van wie ze zijn en wat ze kunnen en investeert op gestructureerde wijze in persoonlijke groei van medewerkers. Leerling-medewerkers worden bij Citroën Bertens als volwaardig teamlid geaccepteerd. De begeleiding en beoordeling zijn gestructureerd, waarbij veel oog is voor de individuele leervraag van de leerlingen."

  klik voor details
  /upload/575.b8d68d86c11615383277f6065a69cfb1_normal.jpg
  klik voor details