• De oudervriendelijke tandenborstel NXT Brush

  (204 stemmen)

  De NXT Brush en tandpasta is speciaal gemaakt voor ouderen en mensen met een vorm van dementie. Het is namelijk aangetoond dat er een verband is tussen dementie en tandenpoetsen. Wanneer je slecht poetst is de kans op dementie groter en mensen met dementie vergeten vaak te poetsen of poetsen niet goed en krijgen dus daardoor last van hun gebit en daarmee ook meer kans op dementie!. Wij hebben DE oplossing: De oudervriendelijke tandenborstel met speciale tandpasta! De tandenborstel is ergonomische en de verzorger of gebruiker kan zien of er gepoetst is omdat er na het poetsen een lampje gaat branden dat 8 uur aanblijft. Ook zit er een tandpastareservoir in met speciale tandpasta.

  De tandpasta bevat kokosnootolie. Kokosnootolie heeft een anti bacteriële werking dat gaatjes voorkomt. Maar er is ook aangetoond dat als je Altzheimer hebt er niet genoeg glucose in je hersencellen komt waardoor cellen uitsterven. Kokosnootolie bevat ketonen die wel in de hersencellen kunnen komen waardoor ze weer energie krijgen en niet uitsterven. En hiermee dus Altzheimer vertraagd of zelfs voorkomt. DUS

  Als onze nieuwe Koning deze borstel gebruikt heeft hij later, als hij net zo oud is als de koningin, nog altijd een gezond en sterk gebit en krijgt hij geen problemen met praten, begrijpen, dingen doen, plannen en organiseren.

   

  Kijk voor meer info op: www.wasven.nl/nxtgeneration en www.onsplatform.tv/nxt-generation

   

  klik voor details
  /upload/1627.NXT generation 2.JPG
  klik voor details
   
 • De oudervriendelijke tandenborstel NXT Brush

  klik voor details
  /upload/2084.foto.JPG
  klik voor details
 • 3D proto type

  Declan Bullock (student aan de Fontys Hogeschool)  heeft  van onze Papier-maché proto type een 3D tekening gemaakt. Declan heeft dit gemaakt met SketchUp een computerprogramma waarmee je Driedimensionale modellen kan maken op je pc.

  Om de tekening te kunnen printen moet het bestand in een zogenaamd STL-bestand worden opgeslagen.  STL is  de algemene standaard - taal - voor 3D-printers . Dit bestandsformat is afkomstig uit de stereolithografie, de oudste rapid prototyping methode. Een STL-file beschrijft het 3D-oppervlak in driehoeken, zoals de facetten bij edelstenen..

  klik voor details
  /upload/2447.Capture2.PNG
  klik voor details
 • Uitprinten van onze 3D tekening

  We mochten bij het FabLab onze 3D tekening laten uitprinten.

  Een fabrication laboratory, oftewel een FabLab, is een digitale werkplaats waar je jouw ideeën omzet in producten. Je kunt gebruik maken van digitaal aangestuurde machines, zoals 3D-printers en lasersnijders, maar bovenal van de kennis van anderen. Naast een fysieke werkplaats, is het een community waar mensen kennis delen en samen werken aan de producten van morgen. Kortom, een broedplaats voor open innovatie. Alles wat je in het FabLab wilt maken, doe je zelf. Er is altijd iemand aanwezig die je adviseert of helpt. Je kunt gewoon binnenlopen; een afspraak maken is niet nodig. Kijk op de website voor openingstijden en meer praktische informatie. http://www.fablabbrainport.nl/

  klik voor details
  /upload/2448.P1150959.JPG
  klik voor details
 • Foto van de onze nieuwe prototype

  klik voor details
  /upload/2449.P1160025.JPG
  klik voor details
 • zijkant proto type

  klik voor details
  /upload/2450.P1160029.JPG
  klik voor details
 • 3D proto type

  klik voor details
  /upload/2451.Capture4.PNG
  klik voor details
 • 3d Printer

  Een 3D-printer verschilt van de conventionele gewone printers door het feit dat deze objecten driedimensionaal afdrukt. Dit gebeurt door het laag na laag opbouwen van een 3D-model. Het gehele proces heeft de naam rapid prototyping gekregen. Het FabLab heeft hele professionele printers met een zeer hoge kwaliteit.

  Met de 3D-printer wordt het mogelijk om alles uit te printen wat je maar wil. Stoelen, huizen, reserve-onderdelen en zelfs senior vriendelijke tandenborstels zoals de NXT brush.

  klik voor details
  /upload/2452.P1150960.JPG
  klik voor details
 • De Werkplaats ( FabLab)

  klik voor details
  /upload/2453.P1150979.JPG
  klik voor details
 • De opbouw van het proto type

  klik voor details
  /upload/2454.overzicht prototype.jpg
  klik voor details