• VR Veilig

  VR. De afkorting voor Virtual Reality. Een techniek die je vast kent van games. Maar wist je dat VR veel meer toepassingen heeft?

   

  In Eindhoven zit het bedrijf VRmaster.co. Zij zetten VR onder andere in voor trainingen voor bedrijven. Met VR kan een werkelijke situatie levensecht nagebootst worden. Een bekend voorbeeld is natuurlijk de flight simulator om piloten te trainen. Maar er zijn veel meer toepassingen! VRmaster.co is continu aan het onderzoeken wat de mogelijkheden en nieuwe toepassingen zijn van VR. Daarom gaan ze graag met jullie het experiment aan. Want jullie nog jonge hersenen zien vast mogelijkheden die al die geleerde volwassenen niet zien!

   

  De Ontdekfabriek, het experience center voor kinderen op Strijp-S in Eindhoven is het onderwerp. Jullie gaan VR inzetten om het personeel én de (hele jonge) bezoekers van De Ontdekfabriek nog veiliger te laten werken en spelen.

  klik voor details
  /upload/5700.Schermafbeelding-2016-08-04-om-20.58.39-1080x675.png
  klik voor details
 • Bekijk de inzendingen

  Klik hier om de inzendingen te bekijken. Klik dan op je favoriete inzending en breng een stem uit! Ook kun je de inzending delen via social media, zodat ook anderen erop gaan stemmen.

  Kun je een bepaalde inzending niet meteen vinden? Gebruik dan het zoekveld en vul de naam in van de inzender die je zoekt.

  verder ...
  /img/bekijk-inzendingen.png
  verder ...
 • Jouw VR Veilig opdracht

  Klik hier om het word bestand met de opdracht te downloaden.

  klik voor details
  klik voor details
 • Opdrachtgever: De Ontdekfabriek

  De Ontdekfabriek is een experience center voor kinderen op Strijp-S in Eindhoven. Kinderen kunnen in de oude fabriek speelfilms kijken, zelf films maken, uitvindingen bouwen, buiten spelen en nog veel meer.

  klik voor details
  klik voor details
 • Werkgever: VRmaster

  VRmaster.co zet VR onder andere in voor trainingen voor bedrijven. Wist je dat VR veel meer toepassingen heeft dan games? Met VR kan een werkelijke situatie levensecht nagebootst worden. Een bekend voorbeeld is natuurlijk de flight simulator om piloten te trainen. Maar er zijn veel meer toepassingen. VRmaster.co is continu aan het onderzoeken wat de mogelijkheden en nieuwe toepassingen zijn van VR.

  klik voor details
  /upload/5055.VRmaster-newsletter-header-1080x334.png
  klik voor details

Downloads

 • Jouw VR Veilig opdracht